ΝΑΥΠΛΙΟ


Το Σάββατο βρέθηκα σε σχολική εκδρομή στο Ναύπλιο και μαζί στις Μυκήνες και στον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαυρου....ήταν κατά κάποιον τρόπο ένα flash back στα σχολικά μου χρόνια...το Ναύπλιο είναι απόλυτα συνδεδεμένο με σχολικές αναμνήσεις μια και οι περισσότερες εκδρομές μας εκεί γίνονταν...τα βρήκα όλα όπως τα άφησα και ίσως ακόμη καλύτερα....ειδικά η επίσκεψη στις Μυκήνες ήταν θαυμάσια,παρόλο που εκεί τέτοια εποχή είναι φουλ ζέστη,χτες φυσούσε ένας υπέροχος άνεμος που έκανε την περιπλάνηση τριγύρω απολαυστική...(οπως ίσως καταλαβατε λατρεύω τον άνεμο!)
μερικές φωτο θα βρείτε εδώ

(προσεχώς ....κι άλλες...)

Posted by Picasa

Σχόλια

Ο χρήστης betty είπε…
Πάλι ξεπόρτισες!...τυχερούλα.
Για μένα το Ναύπλιο είναι συνδεδεμένο με εκδρομή ορόσημο για τη ζωή μου. Πήγα με τη Σοφία ένα Φεβρουάριο, μόλις που είχα τελειώσει τις εξετάσεις στην ΕΣΔΔ. Κι έτσι το 'χω συνδέσει με τα ευχάριστα αποτελέσματα εκείνης της εποχής αν και όταν πήγα είχα κατά βάθος την αγωνία του αποτελέσματος...
Ο χρήστης ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε…
Και μέσα από τις εικόνες ακόμη, θαρρείς και αναδύεται η μυρωδιά των παλιών διόροφων σπιτιών με τα υπόγεια, όπως ¨Τότε..."

Γλαρένιες αγκαλιές
Ο χρήστης 3 parties a day είπε…
Το Ναύπλιο το έχω συνδέσει με Σαβ/κα με φίλες μου, παλιά. Πολύ ωραία περνούσαμε! Πολύ θα ήθελα να ξαναπάω. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που έρχομαι Ελλάδα, δεν έχω πολύ χρόνο για εκδρομές...
Ο χρήστης betty είπε…
Δηλαδή, εννοείς ότι δε σου φτάνει ο χρόνος γιατί τον μοιράζεις σε συγγενείς και φίλους; ή μήπως έρχεσαι στο Μέγαρο Μουσικής για χορό!
Ο χρήστης Λία Π. είπε…
Καλημέρα, κορίτσια,
είναι σαφώς καλύτερα με τις νέες αλλαγές, αλλά και πάλι....

Αναμνήσεις από το Ναύπλιο και από το "κάποτε στην Αμερική" αγαπημένες να δεις Μπέττυ; Να είστε καλά.
Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά κορίτσια!!!!!
Ο χρήστης betty είπε…
Γεια και χαρά σου Λία! Αυτό είναι που μας κάνει διπλά χαρούμενες, να μοιραζόμαστε όλοι τα καλά που προσφέρει απλόχερα η καθημερινότητά μας.
Ο χρήστης 3 parties a day είπε…
Το πρώτο...:)

Δημοφιλείς αναρτήσεις