Σαλιγκαριών συνέχεια


Η φωτογραφία έγινε "μαγική εικών.

Σχόλια

Ο χρήστης betty είπε…
Ως μαθήτρια αλλά και φοιτήτρια τα έτρωγα(ομολογώ, ομολογώ!)! Κάποτε μάλιστα τα μαγείρεψα με αρωματικά χόρτα και τα έστειλα δώρο στη γιαγιά μου!
Αχ, τα έρημα τα ζωντανά, τώρα μου φαίνεται αδιανόητο να τα φάω ακόμη και μαγειρεμένα...Με το γιο μου, το πρώτο ζωντανό πλάσμα που μπορούσαμε να βρούμε στον κήπο της πολυκατοικίας(πιο ασφαλές από τις γάτες)ήταν αυτό. Έχουμε περιεργαστεί μαζί τα σαλιγκαράκια μετά τη βροχή, πάνω στο χορτάρι, πάνω στα αμάξια, έχουμε χαϊδέψει μαζί τις κεραίες τους, τα έχουμε σώσει από τροχούς(ένα προσφάτως δυστυχώς το πατήσαμε)κι όπως καταλαβαίνεις είναι απίθανο να τα ξαναφάω τόσο που έχω ασχοληθεί μαζί τους!Πάντως ήταν πεντανόστιμα!
Αφού όμως έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε χορτάτοι, υπάρχουν περιθώρια να τα αφήσουμε στην ησυχία τους!
Ο χρήστης EKT είπε…
Betty μου καλή και τρυφερή,
Συμφωνώ μαζί σου, υπερισχύει όμως η αγάπη μου για τον άντρα μου αν και δεν παύω να έχω τύψεις.
φιλιά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πάντως ως εμφάνιση το πιάτο σου, Ελενη μου,είναι θαύμα!

Μπετούλα...αμαν...τι άλλο πια...ελατε στο νηπιαγωγείο μου...ως και σκορπιούς έχει...κοπιάστε ν'ασχοληθείτε μαζί τους...:))
Ο χρήστης ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε…
Λόγω κεκτημένης ταχύτητας....σχολίασα στο προηγούμενο ποστ.
Καλή εβδομάδα!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιες
Ο χρήστης tassoula είπε…
Αρνούμαι...
απαπαπαπαπα
....
:))))
Καλή εβδομάδα!!!
Ο χρήστης EKT είπε…
@betty@tassoula@φιρδην-μίγδην
Για αυτό καλές μου έβαλα ως τίτλο" Για γερά νεύρα και στομάχια" ωσαύτως απέτρεψα τις ευαίσθητες ψυχές να προχωρήσουν στην ανάγνωση...
@cook χαίρομαι που σου άρεσε η φωτο έχω βρεί όμως μπελά με το Picasa που μου ζήτησε να εγκατασταθεί για να την αναρτήσω. Τέλος πάντων θα δούμε. ΄Οσο για συνέχεια...έπεται ...σε όλα τα επίπεδα.. Προσεχώς επί της οθόνης..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ελενη
δεν ειναι απαραιτητο το πικασα (παρ'όλο που εγω το βρισκω βολικό) για να ανεβασεις φωτο στο μπλογκ...αρκει να την εχεις αποθηκευσει καπου στον υπολογιστη σου

Δημοφιλείς αναρτήσεις