ΟΙ BLOGGERS ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ





15 Οκτωβρίου


η μερα έχει καθοριστεί ως




κοινή ημερα δρασης όλων των μπλογκς ανα τον κοσμο,


καλούνται να αφιερωσουν ολοι ενα ποστ,ο,τι αυτοι επιθυμούν, για το περιβαλλον.



Ανατρεξτε στη σχετικη ιστοσελιδα,εγγραψτε το μπλογκ σας και η φωνη του θα ενωθει μαζι με όλα τ'αλλα σε όλο τον κοσμο,εκεινη τη μερα.


Bloggers Unite - Blog Action Day
Ας μην σκεφτούμε παλι...ε και...
...ε και ....
τι άλλο μπορούμε να κανουμε ο καθενας μας για το περιβαλλον...
.....παρα πολλά,ας ειναι αυτό το ποστ η αρχη να ενημερωθούμε και να ευαισθητοποιήθουμε πρωτα στα του οικου μας,για να αντιδρασουμε πιο δυναμικά ως συνολο.

Αν εχετε ακομη αμφιβολιες επισκεφθειτε την ιστοσελιδα http://breathingearth.net/ και θα δειτε για τι ακριβώς μιλαμε...



Ειναι πολύ πιο βολικό να λες παθητικά,και τι να κανω εγώ ενας ανθρωπος,μεταθετοντας σε άλλους την ευθυνη,για να μην παραδεχτείς οτι στην ουσια ουδεν πράττεις ως μονάδα...












Σχόλια

Ο χρήστης ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε…
Kαλή κίνηση αλλά απο αποτέλεσμα μηδέν..
Ο χρήστης tassoula είπε…
To θέμα είναι αυτό που λές.Να μην αρχίσουμε πάλι τα ...ε και... ή το σίγα μην γίνει τίποτα.
Αν πάρουμε απόφαση ΟΛΟΙ οτι αν αρχίζουμε να κάνουμε πράγματα θα υπάρξει αλλαγη τότε θα έχουμε αποτελέσματα!Τουλάχιστον εμείς που θέλουμε (γιατι όλοι μπορούμε) ας το κάνουμε!
Καλημέρα!
Ο χρήστης Σπύρος είπε…
ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!!φιλιά καλημέρα !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μας βλέπω παλι μαζι ΟΛΟΥΣ !

Γεια σας κορίτσια !
Ο χρήστης betty είπε…
Γεια σου γλυκειά μας! Το είδαμε το προσωρινό γραφείο σου, τώρα συγκεντρώσου :). Πώς πάει ο γιος με το σχολείο; Γκρινιάζει λιγάκι;
Ο χρήστης Ra Ma είπε…
Νομίζω ότι το σημαντικό είναι, όσο παράξενο και να σας φαίνεται: ο συντονισμός της σκέψης μας την ίδια στιγμή για ίδιο θέμα (μην με βλέπετε σαν εξωγήινο!). Έχω σκοντάψει πάνω σε αυτό το θέμα και θα επανέλθω ...όταν γίνω σοφότερος!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πιστεύω οτι σε καθε κινηση παντα υπαρχουν αποτελεσματα...εμεις οι ιδιοι που συμμετεχουμε, κατι παραπανω μαθαινουμε ψαχνοντας και κοιτωντας εδώ και κει,ετσι αρχιζουμε να νοιαζομαστε λιγο παραπανω,αλλωστε κατα τη σοφή ρήση,αν θελουμε να αλλαξουμε τον κοσμο,πρεπει να αλλαξουμε πρώτα τον εαυτό μας :)
Θυμιο
περιμενουμε περαιτερω εξηγησεις για το σχολιο σου... πιστευω απολυτα οτι οταν κατι γινεται την ιδια στιγμη απο μια ομαδα ανθρωπων,που ενωμενοι,ολοι μαζί,πιστευουν σε αυτο που ζητούν, τοτε το αιτημα τους εχει μεγαλη δυναμη ....

Δημοφιλείς αναρτήσεις