ΙΔΟΥ Ο ΕΝΟΧΟΣ (ΤΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ)



Το κλιπάκι έχει και ήχο και παρουσιάζει μια καταιγίδα σε εξέλιξη. Ο βασικός ένοχος των καταιγίδων είναι ο συγκεκριμένος τύπος νεφών (cumulonimbus=σωρειτομελανίας). Το Cumulonimbus είναι το μοναδικό νέφος που προκαλεί αστραπές, ρίχνει χαλάζι κι έχει το χαρακτηριστικό σχήμα του αμονιού στο υψηλότερό του σημείο! Χαμός! Πολύ χορταστικές αυτές οι καταιγίδες...!

Σχόλια

Ο χρήστης betty είπε…
Thanks for your kind comments. I guess you can understand some Greek, isn't it? I really appreciate your country's culture.
Ο χρήστης kiki είπε…
Έχω αφήσει ανοιχτό το μπλογκ σου και χαλαρώνω με τη μουσική του επένδυση...
Φοβερή φωτό αυτή με την καταιγίδα...
Ο χρήστης betty είπε…
Αλήθεια, έχει και μουσική σήμερα; Δυστυχώς δεν την ακούω γιατί μου πήραν το πολύπριζο(γκρρ στη μηχανοργάνωση), κρίμα. Και τι μουσική έβαλες sister my dear?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@biby cletus:
welcome here and nice to meet you....what do you like most in this blog?
greetings to India :)

@Betty:
φοβερή η φωτο αδελφούλα...έπρεπε να ζεις εδώ...με τόσες λίμνες τριγύρω 'εχουμε μπόλικες καταιγίδες,κι από κεραυνούς,αστραπές και βροντές...ουουου....
και βέβαια πάντα έχει μουσική στο blog...είναι 2 τα κομμάτια,το πιο γνωστό είναι το nights in white satin,τραγουδισμένο στο ιταλικό του..

@ονειρομαγειρεματα¨:
α...αυτό ήταν ένα εξαιρετικά κολακευτικό σχόλιο...mille grazie :)...προσπαθώ να βρω κάτι ώστε να παίζουν πιο πολλά κομμάτια,αλλά πού χρόνος...εδώ στο σπίτι καθόμαστε με.. βάρδιες στο pc :))
Ο χρήστης Μαρινα ..... είπε…
απιστευτα ομορφες φωτο...να εισαι καλα...να σου ζητησω τις γνωσεις σου για το πως βάζουμε μουσικη στο blog? σε ευχαριστω εκ των προτερων.
Μπαινω καθε πρωινο στο blog σου...μου φτιάχνει την ψυχή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
α μαρίνα....αυτό κι αν είναι γλυκύτατο...χαιρόμαστε πολύ που σου ομορφαίνουμε τα πρωινά΄:)
οι φωτο με ουρανους,πλανήτες,αστέρια και όλα τα... συναφή είναι της betty posts(η αδελφούλα μου!)
όσο για τη μουσική κανε κλικ πάνω στη δική μου,εκεί που λέει get podcast και θα σε βγάλει στο site για να την περάσεις στο blog σου...αν έχεις απορίες από εκεί και πέρα πες μου να σε βοηθήσω :)
Ο χρήστης Μαρινα ..... είπε…
σ ευχαριστωωωωωω! σε ευχαριστω παρα πολυ...εισαι πολυ πολυ γλυκεια...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
χαρά εγώ τώρα.... :-))

Δημοφιλείς αναρτήσεις