ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Επιστρέψαμε λοιπόν σπίτι...βροχή αφήσαμε,με βροχή ταξιδέψαμε,βροχή ξανά εδώ βρήκαμε...γι'αυτό και η ανάλογη φωτο,που δεν είναι από Γιάννενα βέβαια(δεν μπόρεσα να τραβήξω καμιά καλή...κάτι ο καιρός,κάτι οτι πολύ σύντομο ήταν το ταξίδι,δεν προέκυψαν ενδιαφέρουσες φωτογραφίες...παρά... άφθονα γέλια,μιας και την πιο πολλή ώρα ήμασταν εντός οικίας..μια παρέα που καιρό είχαμε να βρεθούμε μαζί).
Τελος πάντων στη φωτο(greekphotobank.gr) είναι η Λίμνη Κρεμαστών στον δρόμο για το Αγρίνιο από το Καρπενήσι,ένα πολύ όμορφο μέρος,ευτυχώς που το Αγρίνιο είναι περιτριγυρισμένο από τέτοιες ομορφιές,διαφορετικά...πολύ πληκτικό θα ήταν :)

Και με την ευκαιρία καλώς την betty την αδελφούλα μου...εδω και κάμποσα χρόνια ζούμε μακριά αλλά τουλάχιστον έχουμε καλοκαίρια,γιορτές...και τώρα και αυτό το blog για να τα λέμε :)

Σχόλια

Ο χρήστης betty είπε…
Ωραία κι αυτή η φωτο. Εμείς το Σάββατο περάσαμε ελαφρώς γιορταστικά, δηλ.ήρθαν τρεις φίλοι του Γιάννη με τις μαμάδες και τον μπαμπά τους(ο ένας)κι επειδή είχα και τα γενέθλιά μου, έκοψα και μία τούρτα σοκολάτα(χωρίς κεράκια!)και γέμισε και το ψυγείο γλυκά και θα γεμίσω περιττά κιλά. Η μία μαμά μας έφερε ένα μεγάλο μπωλ γλυκό προφιτερόλ και ο Γιάννης δεν με αφήνει να φάω. Το παίρνει αγκαλιά και τρώει με το κουτάλι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις