Amazon και βιβλία-και μια πρόταση ανάγνωσης


φωτό από tumblr.com

Προσφάτως και πολύ καθυστερημένα ανακάλυψα τον θαυμαστό κόσμο του βιβλιόφιλου στο Αmazon.
Και πριν προλάβει κάποιος να εξαπολύσει μύδρους για τα ελληνικά βιβλιοπωλεία....αγαπώ τα βιβλιοπωλεία της πόλης μου,όσο και και τα αντίστοιχα ηλεκτρονικά εν Ελλάδι.Και τα υποστηρίζω.Όσο αντέχω.
Eννοείται βέβαια πως όλα όσα ακολουθούν σας ενδιαφέρουν μόνο αν διαβάζετε ξενόγλωσσα βιβλία,αλλιώς προσπεράστε την ανάρτηση!
Λοιπόν, γιατί το Amazon? Για 2 λόγους...
Πρώτα για τα βιβλία εκείνα που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα μεταφρασμένα αλλά κυρίως για την υπέροχη δυνατότητα να τα αγοράσεις σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές,μεταχειρισμένα.
Μεταχειρισμένα???!!!Πώς είπατε; Ναι,μεταχειρισμένα,μα σε άριστη κατάσταση....οι τιμές τους ξεκινούν λιγότερο από 1 ευρώ και μαζί με τα έξοδα αποστολής,αν παραγγείλετε από Αγγλία,δεν υπερβαίνουν τα 5 ευρώ!Και μιλάμε και για εκδόσεις hardcover! 
Όποιον έχω δελεάσει, ας πατήσει εδώ να ψάξει
O δεύτερος και απόλυτα αγαπημένος λόγος που λατρευω το Amazon,είναι το Kindle,το book app του Amazon.Το κατεβάζεις εντελώς δωρεάν στο κινητό ή ταμπλετ και σε χρόνο ρεκόρ αγοράζεις και διαβάζεις σε προνομιακές τιμές τα βιβλία που αγαπάς....Πολλοί κλασσικοί συγγραφείς είναι εντελώς δωρεάν!Υπάρχουν και countdown deals ,συνεχώς,ώστε να πετυχαίνεις έξτρα μειωμένες τιμές!
Ευτυχώς για την Ελλάδα και τα βιβλιοπωλεία της δεν υπάρχει αντίστοιχο ελληνικό κατάστημα του Amazon....

Και ας έλθω και στην ανάλαφρη πρόταση,που έγινε αιτία να ανακαλύψω το Kindle


The Substitute (The Wedding Pact #1)


Το παραπάνω βιβλίο είναι δωρεάν στο Kindle εφόσον έχεις κατεβάσει την εφαρμογή.Είναι το πρώτο μέρος μιας σύγχρονης ρομαντικής τριλογίας,κάτι σα να βλέπεις κομεντί και ναι ό,τι πρέπει όταν θες να χαλαρώσεις με κάτι ανάλαφρο...

Το 2ο μέρος το άφησα,δεν μου άρεσε,αλλά το 3ο.....ήταν ακόμη καλύτερο!

The Gambler (The Wedding Pact #3)

Βέβαια,το τρίτο,δεν είναι δωρεάν,αλλά ούτε και ιδιαίτερα ακριβό,λιγότερο από 5 ευρώ

Αν αγαπάς τα βιβλία,δε γίνεται να μην αγαπήσεις το Amazon....φυσικά έχει και πολλούς άλλους λόγους για να το αγαπήσεις και είναι σίγουρο πως αν αγοράσεις μια φορά,σίγουρα θα υπάρξει και δεύτερη...

Σχόλια

Ο χρήστης betty είπε…
Όταν λέω ότι χρειάζεσαι μέτρο...έχω δίκιο :P

Δημοφιλείς αναρτήσεις